Saturday, March 24, 2012

Isplaćene dnevnice za današnje proteste protiv Draže / "Balkan Tajms" March 23, 2012

Balkan Tajms
March 23, 2012

Nekoliko osoba koje su danas protestovale protiv ponavljanja sudskog procesa protiv generala Mihajlovića, priznalo je večeras da su uredno isplaćeni za prisustvo na protestima.


Naime, mali broj građana, danas se okupio ispred zgrade Suda u Timočkoj ulici u Beogradu gdje su razvukli dva transparenta uperena protiv srpskog generala, prozivajući Dražu kao fašistu.

Kako je Balkan Tajms saznao iz dobro obavještenih izvora, nekoliko učesnika je priznalo da je uredno isplaćeno za prisustvo na protestima. Dnevnica je iznosila oko 50 evra.

„Nisam ni znao kakvi su protesti, dobio sam poziv od prijatelja, rekao mi je da neka organizacija plaća da se protestuje. Kada je rekao da se radi o 50 evra, odmah sam krenuo. Ovaj put smo uredno isplaćeni što nije bio slučaj u nekoliko ranijih protesta. Redovan sam na svim protestima i još imam naplatiti oko 180 evra“- rekao je Milan V. koji je želio da ostane anoniman.

Nažalost nismo uspjeli saznati ko finansira ovakve i slične proteste.http://balkantajms.com/isplacene-dnevnice-za-danasnje-proteste-protiv-draze/


*****

If you would like to get in touch with me, Aleksandra, please feel free to contact me at
ravnagora@hotmail.com


*****

No comments:

Post a Comment