Sunday, June 26, 2011

Moj izvestaj o polozaju mesta pogubljenja generala Mihailovica je objavljen jos 2004 godine. Na osnovu tog izvestaja izvrsena su iskopavanja. Zelim postovanim citadocima da skrenem paznju na sledece...Michael Shaskevich June 2011



Michael Shaskevich

Moj izvestaj o polozaju mesta pogubljenja generala Mihailovica je objavljen jos 2004 godine. Na osnovu tog izvestaja izvrsena su iskopavanja. Zelim postovanim citadocima da skrenem paznju na sledece:

1. Rodjen sam u Dubrovnku u kuci dubrovackih plemica Gracivevih. Moj otac, kapetan bojnog broda Vladimir Saskijevic je bio licni prijatelj generala Mihailovica. Za vreme rata je moj otac bio komandant vojno-pomorske oblasti Jugoslovenske vojske u otadzbini. On je 1934 godine u cinu kapetana fregate komandovao razaracem "Dubrovnikom" i zna se sta i gde je tada bilo. Prema onome sto mi je u porodici bilo receno, general Mihailovic je ozenio udovicu svog skolskog druga koja mu je u brak donela cerku Gordanu i sina Branka. Danasnji "Drazin unuk" nije bioloski potomak generala Mihailovica. To komisija moze lako da proveri.

2. Sa generalom Mihailovicem je bilo ubijeno jos nekoliko osoba. Medju njima je bio i general Kosta Musicki. Obitelj Musicki je jedna od najuglednijih obitelji Jugoslavije. Lukijan Musicki je stric dede generala Musickog. Zna se da je general Musicki pred ubistvo uzviknuo "Zivela Srbija!" General Musicki je moj krvni rodjak i ja sam voljan da dam moj DNK.

3. Sigurno se zna da je nekoliko meseci nakom ubistva generala Mihailovica u istu nuznicku jamu baceno telo generala Lera. Njegova unuka zivi u Becu. To moze da se izrodi u medjunarodno pitanje. Postoji odredjena sumnja da su tamo bacena i tela Arse Jovanovica i Andrije Hebranga.

4. Nije u pitanju samo DNK generala Mihailovica nego i svih onih koji bi mogli biti baceni u tu nuznicku jamu. Bez velikog napora komisija moze da dodje do njihovih rodjaka i da dobije DNK.

5. Ostaje pitanje ko i zasto je izmislio Lisicji Potok? Tom pricom su svi poreski obveznici vuceni godinama za nos i sada niko za to ne odgovara. U svakoj pravnoj drzavi pokrenula bi se krivicna istraga.

Ukoliko postovani citaoci zele da im se dostavi moj izvestaj rado cu im isti dostaviti preko interneta. Takodje svako je slobodan da mi se obarati sa bilo kakvim pitanjem u vezi gore iznesenog.


Michael Shaskevich
(773) 238-7785 USA
shaskevich@aol.com
June 2011



*****

If you would like to get in touch with me, Aleksandra, please feel free to contact me at ravnagora@hotmail.com

*****

No comments:

Post a Comment